top of page

Hej

Jag driver SUP verksamhet sedan 2018. Här finns kurser, privatlektioner, events, och drop-in uthyrning året runt. Vi befinner oss på badplatsen Smarholmen, i Kungsbacka, strax utanför Göteborg. Jag öppnade en webb shop i dec 2021 - WENALL SURF - där jag säljer designade kvalitets SUPar.  Förresten, här i videon surfar jag i en vågmaskin i Singapore. Hur kul som helst, om du inte har provat att SUPa/Surfa - gör det!!! 

Mvh Tina Wenäll

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

min historia

Jag trodde aldrig att JAG skulle börja SUPa eller surfa... MEN efter en skidolycka 2018, gick jag på rehab och fick specialisthjälp. Jag är helt återställd idag tack vare min rehab på SUP.

 

Jag arbetar som Travel Designer hos researrangören Hummingbird Grupp & konferens. Jag skräddarsyr gruppresor, konferenser, & kick-offer. I september har vi vår efterlängtade SUP- & surf-resa till Maldiverna. Snart släpper vi biljetterna, håll utkik!

 

Jag  har varit instruktör i thai- & kickboxing på Kungsbacka Fight Team, där jag var en av tränarna för barn- och ungdomsgrupperna. Nu tränar jag MMA. Jag anordnar events; så boka in ett träningspass i kickboxing på stranden, eller varför inte ett work-out pass på SUP som är kampsportinspirerat. Våga testa! Läs mer om våra events, finns massa roliga saker att göra här.

KontaKt

Hör av dej om du har några frågor!

info@smarholmen.se (för frågor som rör kurser, uthyrning, privatlektioner, & events)

 

info@wenallsurf.com (frågor om att köpa SUP)

tina.wenall@hummingbird.se (frågor som rör resor)

+46 (0)760-226940

bottom of page