top of page

SUP kurser året runt

ALLA kan SUPa, MEN man måste inte stå upp direkt och paddla - utan man kan faktiskt sitta på SUPen och paddla. Njut av din omgivning och natur. Det finns inga måsten. Gå gärna en kurs och lär dig teknik. Det här har även med säkerhet att göra, om det blåser upp när du är ute - hur du paddlar på bästa sätt för att ta dig fram. 

Perfekt för nybörjare på Smarholmen

Här är det långgrunt inne i viken, så man kan vada över till andra sidan stranden. Tryggt för dig som testar för första gången!

IMG_0289.jpeg

Om kurserna

SUP kurser finns året runt här på Smarholmen, Kungsbacka (strax utanför Göteborg), eller på valfri plats. Vi går igenom säkerhet och teknik. Det finns våtdräkt, våtskor, och våthandskar att hyra. Vi rekommenderar alltid att använda flytväst. Vi har även privatlektioner, SUP uthyrning timvis, presenkort, och events.

Välkommen hit!

#smarholmenssurfochsup

#wenallsurf

Summer

Uthyrning av vågsurfbrädor

Du kan nu även hyra din vågsurfbräda här från det franska företaget Nomads Surfing. De tillverkar biobaserade (ekologiska) produkter. Vi säljer deras coola produkter, så spana in vår web shop. Varberg är  populärt för att vågsurfa, tar ca 45 min att köra härifrån. Bilden här är inte från Smarholmen. Kika på vår Instagram & Facebook för fler bilder; 

#smarholmenssurfochsup

#wenallsurf

84926A90-2CB4-4E63-BF04-1954005764C8_1_201_a_edited.png
bottom of page